ЛЕСОТЕХ МК

ЛЕСОТЕХ МК

ул. Пенка Михайлова 33
Тетевен,
България
24.2561434
42.9198522
UserLikes
Име: ЛЕСОТЕХ МК
Адрес: Тетевен, ул. Пенка Михайлова 33
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://lessoteh.info
E-mail: text to image
Отрасъл: Селскостопанска техника
Дейност:

Продажба и сервиз на земеделска, горска и паркова техника

Ключови думи: земеделска техника, горска техника, паркова техника, продажба на земеделска техника, сенокосачки

Услуги

За нас

Фирма Лесотех е създадена през 1991г. 
Основната й дейност е продажба и сервиз на земеделска, горска и паркова техника. От 1993г. фирмата е дистрибутор на шведската марка “Хускварна”. През 1995г. спечелва конкурс за проект пред швейцарската фондация “Интер Асист” за изграждане на обект “Магазин-сервиз за земеделска, горска и паркова техника”. Проектът е реализиран и през 1996г. Фирмата работи в собствена сграда, находяща се в гр.Тетевен, ул.“П.Михайлова” N 33. 
През 1995-1998г. “Лесотех МК” ЕООД е дилър за България на цялата гама изделия на италианската фирма “Олео Мак”. 

През 1996г. “Лесотех МК” ЕООД започва внос на употребявана селскостопанска техника от Швейцария. Същата се реализира и продава успешно в страната. 

След 1999г. и понастоящем “Лесотех МК” ЕООД заема сериозен дял от пазара за резервни части и сервиз на самоходни сенокосачки BCS. 

От 1999г. “Лесотех МК” ЕООД е дистрибутор на белгийската фирма “Юнил” за смазочни продукти. Партнъор е вносителят “КАППА” –ЕООД-гр.София. 

От 2000г. се дистрибутират акумулатори Topla-Словения, Шнайдер-Полша внасяни от “АРСИ Лимитид”-ООД- гр.София и масла KUTTENKEULER-Германия, IGOL-Франция, които се продават успешно в района. 

“Лесотех МК” ЕООД предлага и инструменти за дървообработване на ЗММ-Смолян, “АЙТЕА”-Габрово, SANDVIC и Технолес-Габрово, “Пилана”-Чехия. 

От 2003г. се предлагат автомобилни и тракторни гуми от “АРСИ” и “Супер-нова”-В.Търново, “Диана” ООД -София. 

През 2006г. “Лесотех МК” ЕООД подписа договор с “ЕМА Транс”- Плевен за продажба на смазочни продукти на ОМV – Австрия, като OMV направи инвестиция за сервизно оборудване. 

През 2009г. “Лесотех МК” ЕООД изгради и обект - Пункт за диагностика на автомобили, ремонт на гуми с монтаж и демонтаж и втори – Магазин - сервиз STIHL и VIKING за машини и резервни части за земеделие, паркове и дърводобив. Успешно предлага акумулатори BANNER-Австрия и продуктите на VEGA като акумулатори и други резервни части на същата фирма. 

От 2009г. Фирмата предлага също и цялата гама поливна, паркова, горска техника и проекти за поливни системи и капково напояване на Gardena - Германия. 

Ускореното развитие на туризма в района, привличането на нови ценители на природните дадености, притока на гости, почиващи и хора, които трайно се установяват в града и близките селища, налага необходимостта от бързо, качествено и добро обслужване в сферата на услугите, които “Лесотех МК” ЕООД предлага.





 

Открийте ни в Google+